Unga reumatiker

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Organisationens vision är att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. De driver påverkansarbete för unga reumatikers rättigheter i samhället och anordnar läger och lokala aktiviteter. Genom Unga Reumatikerfonden arbetar de också med insamling till forskning som rör reumatisk sjukdom hos barn, ungdomar och unga vuxna.

Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter. Det var också viktigt att alla olika aktörer (medlemmar, anhöriga, givare, skolor, politiker med flera) skulle hitta all information på ett enkelt sätt.

Vanligtvis designar och utvecklar vi sajterna helt från grunden och anpassade efter varje kund, men här fanns ett önskemål från Unga Reumatiker om att använda ett så kallat WordPress-tema som är framtaget just för välgörenhetsorganisationer, WordPress-temat Charity is Hope. Med utgångspunkt i detta tema har våra designers och utvecklare skapat ett så kallat child-theme där de har anpassat design och funktioner utefter Unga Reumatikers önskemål och behov.

Intresserad?

Vill du starta ett projekt?
Har du frågor eller vill ha mer information?

Allergan

2018

Allergan

Se case

Populate

2018

Populate

Se case