Blogg

2018/10/04

Vi söker en engagerad webbutvecklare

Occident Admin

Admin

Occident växer och vi söker nu en webbutvecklare inom front end. Du ska gärna ha arbetat ett tag som webbutvecklare och vara bekant med utvecklingsmetodik i de olika faserna i ett webbprojekt.

Om Occident

Vi är webbyrån som gör skillnad och skapar affärsnytta åt våra kunder! Vi är en fullservicebyrå som kan ta hand om hela projektet från idé till färdig lösning och även efterföljande förvaltning. Vi jobbar med digital strategi och rådgivning, webbdesign, UX och utveckling, copy, e-nyhetsbrev och andra digitala tjänster för att äga kommunikationen och driva trafik, såsom SEO, banners och sociala medier. Bland våra kunder finns stora internationella företag, små lokala aktörer och offentlig verksamhet.

Vi sitter i Stockholm City med gångavstånd till Stockholm Central. Occident har också ett lokalkontor i Åre by.  Läs mer om oss på www.occident.se.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera utveckling av webbapplikationer i olika CMS-plattformar såsom Apache/PHP med WordPress, eller Microsoft.NET. Front-End-utveckling i HTML5, CSS, Javsacript, JQuery samt React.

Vi söker dig som har

  • Högskoleexamen med huvudinriktning mot systemvetenskap/IT/webbutveckling eller motsvarande.
  • Goda kunskaper inom webbutveckling såsom html, CSS, JavaScript, jquery, React JS, VB ASP.Net, WordPress, PHP, HTML 5.
  • Meriterande med erfarenhet av versionshanteringssystemet Git, samt utvecklingsverktyg såsom Visual Studio.
  • Vi ser gärna att du har arbetat främst med WordPress, men även med Drupal, Sitecore, Episerver eller andra större CMS- verktyg.
  • Flytande engelska i tal och skrift, även svenska är meriterande.

Du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull, lojal och trivs i en prestigelös arbetsgrupp där det är högt i tak. Du jobbar strukturerat och har förmågan att få kollegorna i arbetsgruppen att trivas och leverera det som kunden beställt. Du har förståelse för samspelet mellan teknik, design och kommunikation. Du möter varierande arbetsuppgifter i det lilla företagets organisation med entusiasm.

Vi tror också att du gillar att hålla koll på trender inom webb, design och teknikutveckling.  En hel del av våra kunder kräver att du är bekväm med att både prata och skriva på engelska.

Vi erbjuder dig

Alla som jobbar på Occident är olika. Men också väldigt lika i det att vi vill arbeta med riktiga och viktiga saker för att göra världen lite bättre.

På Occident blir du en viktig del i ett härligt gäng och du får möjlighet att jobba med spännande kunder i olika branscher. Du får stor frihet att utforma arbetsprocesser, ta in nya tekniker, prova och testa dig fram i en miljö som passar dig och projekten. Det lilla företagets möjligheter är en grogrund för att du ska få växa och utvecklas.

Vi erbjuder stabila förmåner, utbildningsprogram, after work, after ski, möjlighet att påverka besluten på företaget och trevliga lokaler. Det finns möjlighet för dig att jobba i projekt, som konsult eller bidra på annat sätt som du tror skulle vara bra för verksamheten. Efter nästan 20 år i branschen har vi stor förståelse för livets olika stadier och tror på ett öppet arbetsklimat. Våra ledord är ’bra för båda parter’, ödmjukhet och affärsmässighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som något för dig? Hör av dig!

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Skicka ansökan (personligt brev + CV) till Richard Österlind, CFO.

Email: [email protected]

 

Dela på:

Relaterade nyheter