Blogg

2018/05/03

Ny sajt åt organisationen Unga Reumatiker

Occident Admin

Admin

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Organisationens vision är att alla unga reumatiker ska känna livsglädje och kunna uppfylla sina drömmar. De driver opinion och påverkansarbete för unga reumatikers rättigheter i samhället. De anordnar läger och arrangerar lokala aktiviteter och har ett ambassadörsprogram med stödkompisar. Genom Unga Reumatikerfonden arbetar de också med insamling till forskning som rör reumatisk sjukdom hos barn, ungdomar och unga vuxna.

Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter. Det var också viktigt att alla olika aktörer (medlemmar, anhöriga, givare, skolor, politiker med flera) skulle hitta all information på ett enkelt sätt. 

Vanligtvis designar och utvecklar vi sajterna helt från grunden och anpassade efter varje kund, men här fanns ett önskemål från Unga Reumatiker om att använda ett så kallat WordPress-tema som är framtaget just för välgörenhetsorganisationer, WordPress-temat Charity is Hope. Med utgångspunkt i detta tema har våra designers och utvecklare skapat ett så kallat child-theme där de har anpassat design och funktioner utefter Unga Reumatikers önskemål och behov.   

Besök gärna sajten och se det fina resultatet: https://ungareumatiker.se/

Grattis till Unga Reumatiker och teamet bakom lanseringen!

 

Dela på:

Relaterade nyheter