Blogg

2013/10/21

IMA kursen – done!

Occident Admin

Admin

Vi på Occident vet hur viktigt det är för våra kunder inom läkemedelsindustrin att informations- och marknadsföringsetiska frågor följs. Därför är det självklart att även vi som jobbar på webbyrån ska kunna de regelverk som våra kunder lyder under.

I september deltog jag i kursen för informations- och marknadsansvariga inom läkemedelsföretag, ordnad av Läkemedelsakademin i Stockholm. Under tre dagar gick vi igenom alla regler som gäller för läkemedelsinformation och lärde oss bland annat hur marknadsföringen av läkemedel ska skötas för att inte bryta mot de etiska överenskommelserna. 

Det är fler av oss på Occident som kan de regelverk som gäller för läkemedelsbranschen. Både Nils och Tina har stor erfarenhet av sådana frågor. Nu har även jag uppdaterat mina kunskaper och skaffat mig IMA-kompetens.

Vi har ett ansvar att förmedla förtroende och trygghet till dig som kund. När ni anlitar oss ska ni känna er säkra på att vi kan vårt jobb. Och mer än så,  att vi även kan lite av ert jobb och ansvar –  allt för att vi ska kunna prata samma språk när vi diskuterar våra projekt.

Välkommen till oss!

Dela på:

Relaterade nyheter