Blogg

2014/10/20

Webb och filmer för patienter

Occident Admin

Admin

Nu finns en webb som riktar sig till patienter som behandlas med läkemedlet Yervoy. Sajten syftar till att underlätta behandlingen för patienten. På www.yervoypatient.se kan patienterna bland annat få uppdaterad och korrekt information om läkemedlet, men också se filmer om vad de bör känna till om sin behandling.  Bristol-Myers Squibb står bakom yervoypatient.se som är en av LIF förhandsgodkänd hemsida

Patienterna behöver en säker och trygg behandling, men också lättillgänglig information. Webbplatsen är ett sätt att säkerställa att patienten känner sig trygg under sin behandling. För oss har det varit en självklarhet att ta fram webben tillsammans med hälso- och sjukvårdspersonal. Det säkerställer att webben verkligen blir ett verktyg som kompleterar vårdens relation till patienterna. Det har varit ett spännande projekt att driva tillsammans med Occident. Deras kompetens kring både kommunikation, teknik och målgruppen har varit värdefullt i projektet.

Anna Labecker, Brand Manager på Bristol-Myers Squibb i Sverige

Occident har ansvarat för konceptutveckling, webbdesign och utvecklat webben. Vi har haft ansvaret för projektledning av webbprojektet och även själva godkännandeprocessen hos LIF. Kontakta [email protected] för mer information.

Dela på:

Relaterade nyheter