Blogg

2018/07/09

Nytt nummer av Horizont ute – läs mer om hudcancer

Occident Admin

Admin

Bristol-Myers Squibb (BMS) är ett globalt biopharmaföretag som verkar för att upptäcka, utveckla och leverera innovativa läkemedel som hjälper patienter övervinna allvarliga sjukdomar.

Vi har jobbat tillsammans med BMS i över 10 år med en lång rad olika projekt.  Vi har bland annat utvecklat patientsajter som Eliquispatient, en kunskapsdatabas för läkare i Finland som heter Science in Short och under många år skötte vi även deras företagssajter för alla nordiska marknader samt tjänsten Fråga Doktorn. Vi jobbar också tillsammans med Horizont, där vi bland annat publicerar e-tidningen, gör grafik och publicerar blogginlägg med mera.

Horizont är en tidning utgiven av Bristol-Myers Squibb. Syftet är att belysa viktiga ämnen inom läkemedelsområdet på ett nyanserat och balanserat sätt.  

Nu är senaste numret av Horizont ute. Fläckfritt – med tema Hudcancer, tyvärr alltför aktuellt nu på sommaren. Här kan man läsa om sjukdomen, olika behandlingar, statistik, framsteg inom forskningen och hur man kan försöka skydda sig. Mycket intressant och nyttig sommarläsning. 

Läs e-tidningen här: https://www.bms.se/horizont/

Dela på:

Relaterade nyheter