Blogg

2016/12/21

Innan vi säger God Jul

Susanna Österlind

Vi närmar oss slutet av året och vi har en hel del intressant att sammanfatta. Förutom den dagliga kontakten, förvaltningen av webbplatser, nyhetsbreven, pressmeddelandena, köpa julklappar och fira nya medarbetare så har Occident fått vara med på resan av några större webblanseringar denna höst. Flitens lampa har kastat sitt sken över oss och vi i Occident-familjen summerar nu en intensiv höst 2016.

Hösten började med en lansering av två nya LIF förhandsgodkända webbar för Pfizer: www.inlytapatient.se och www.sutentpatient.se. Projekten har gett mersmak och produktionen av ett flertal webbar till har tagit mycket kreativitet och fokus under hösten.

BMS Horizont har genomgått en re-design och lanseringen uppmärksammades med ett firande. Occident har tagit fram designen och utvecklat olika funktionaliteter för att skapa en samlad plats för digitala aktiviteter. Kika gärna på www.bms.se/horizont.

Vi fick också möjlighet att reflektera över vad det innebär och betyder att vara snäll på Internet under Internetdagarna. Budskapet var tydligt och vi tar med oss det under fortsatt arbete 2017: Var snälla mot och med varandra, det är så vi tillsammans skapar den (digitala) värld vi alla ska samsas i.

Vi ser framemot 2017 och det digitala intresset som våra kunder uppvisar. Om vi ska försöka oss på ett nyårslöfte så är det att vara snälla samtidigt som vi driver en digital utveckling som sätter våra kunders perspektiv i fokus. Men innan dess önskar vi er alla en riktigt God Jul!

/Occident-familjen

Dela på:

Relaterade nyheter