Blogg

2017/12/21

God jul och gott nytt år!

Occident Admin

Admin

Med jul runt hörnet och bara några dagar kvar av 2017 ser vi tillbaka på ett roligt, intensivt, intressant och bra år för Occident.

Under året har vi sett ett ökat behov hos våra kunder av att inte bara få hjälp med webbutveckling, utan också av att få digitalt stöd och hjälp med en digital strategi för hela verksamheten. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att hjälpa fler kunder med digital rådgivning.

SEO (Sökmotorsoptimering) är ett annat område som har varit fortsatt i fokus. SEO har gått från att vara något som är bra att satsa på till att vara en absolut nödvändighet för företag att jobba med. Vi ser ett stort ökat behov av hjälp med SEO och har lagt extra fokus här under året tillsammans med vår egen inhouse SEO-guru.

Tillsammans med EY har vi tagit fram produktwebben EY Access for enkel, smart och digital redovisning. En digital snackis med ny teknologi och snygg design. Kolla gärna här: access.ey.se

Digital patientinformation har varit ett hett tema hos våra kunder inom läkemedelsbranschen. Vi har jobbat med lanseringar av patientsajter inom så väl onkologi och reumatologi som hjärt-och kärlsjukdomar. Under året har vi tillsammans med Pfizer bland annat utvecklat inte mindre än fyra olika LIF-godkända patientsajter.

Vi har även jobbat med en re-design av patientsajten för läkemedlet Eliquis tillsammans med Pfizer och Bristol-Myers Squibb. Patientstödet för Eliquis fick också pris för 2017 års bästa patientinformation under Läkemedelskongressen.

Under december har vi också lanserat Occidents nya film om Förhandsgodkända patientsajter. Läs mer och se gärna filmen på patientsajter.occident.se

Vi har välkomnat nya medarbetare under året och ser fram emot att fortsätta tillväxtresan tillsammans under 2018. Rent bokstavligt slår vi just nu ner en vägg och bygger till kontoret för att ha extra svängrum för kreativa idéer, snygg design och smart digital kommunikation.

Vi ser fram emot ett spännande 2018 med många nya intressanta projekt tillsammans med våra kunder.

Inför det nya året satsar vi även på att fortsätta på temat ”att vara snälla i och med hjälp av digital kommunikation”. I en hård värld behöver vi alla tänka till och vara med och bidra till ett vänligare klimat och en snäll kommunikation online.

Vi på Occident vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Dela på:

Relaterade nyheter