Webbutveckling

  • En fullservice byrå - från idé till färdig lösning

  • Unika och skräddarsydda lösningar för varje kund

  • Användarupplevelsen, kvalitet och säkerhet i fokus

Vi är en fullservicebyrå som kan ta hand om hela projektet från idé till färdig lösning och även efterföljande förvaltning. Vi fokuserar på långsiktiga kundrelationer och finns med er före, under och efter ett projekt.

När vi har tagit fram en kreativ designlösning är det dags för våra utvecklare att använda sin tekniska expertis i själva utvecklingen av sajten. Användarupplevelsen, kvalitet och säkerhet är i fokus när vi utvecklar en sajt. Våra utvecklare har lång erfarenhet av att jobba med olika tekniker och plattformar. Vi jobbar med olika tekniker men använder framförallt öppen källkod och den idag ledande plattformen WordPress.

Alla våra projekt skräddarsys för varje enskild kund för att uppnå bästa möjliga kvalitet. Vi använder inte färdiga WordPress-teman eller andra mallar utan ser till att ni får design och kod som är anpassat helt efter era behov. Vi jobbar nära er i hela processen och kombinerar er kunskap och era önskemål med våra designers kreativitet och våra utvecklares tekniska kunskaper. För att få fram så mycket information som möjligt har vi en workshop tillsammans när vi startar projektet. I workshopen diskuterar vi bland annat vad som ska finnas med på sajten, en möjlig struktur, vilka mål som finns, hur målgrupperna ser ut och eventuella önskemål eller riktlinjer för design och utformning.

Att sajten laddas snabbt och är fullt responsiv är viktigt för användarupplevelsen. På en responsiv sajt anpassas bilder, text och placering av objekt automatiskt och skalas upp eller ner beroende på skärmstorlek och upplösning. En besökare ska enkelt kunna se innehållet på en sajt utan av behöva zooma och scrolla för mycket oavsett om man använder mobil, platta eller dator. Även Googles sökalgoritmer tar numera hänsyn till såväl laddningstid som om en sajt är responsiv och rankar den då högre. När vi utvecklar en sajt ser vi till att den är fullt responsiv och gör även en grundläggande sökmotorsoptimering (SEO). Läs mer om vår tjänst SEO .

I både designprocessen och utvecklingsarbetet tar vi också hänsyn till att sajten ska vara enkel att hantera och uppdatera för den som sen ska ansvara för sajten hos kunden (webbredaktör, marknadsansvarig eller liknande). Vi erbjuder också utbildning i att hantera sajten.

Vi har ett omfattande testprotokoll som vi går igenom inför lansering eller uppdatering av en sajt. Allt för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Efter lansering erbjuder vi löpande förvaltning och hosting där vi bland annat hjälper till med kontinuerliga säkerhetsuppdateringar.

 

Intresserad?

Vill du starta ett projekt?
Har du frågor eller vill ha mer information?