EY

2021

EY

EY är ett världsledande globalt företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. Vi jobbar sedan många år tillsammans med EY och ansvarar för ett flertal av företagets sajter i Norden, bland annat Access.ey.se och Skattenatet.ey.se .

Vi har tidigare gjort sajten Drivkraft som riktar sig till små och medelstora företag. Tanken är att sajten ska vara en kunskapsbank för företagare med artiklar om ämnen som kan beröra företagares verksamhet, information om nya lagar, inspiration och tips.

Nu var det dags för en omarbetning av sajten för att göra den mer modern och anpassad till dagens webb. En viktig del var att tydligt visa de olika tjänster som EY erbjuder: revision, rådgivning, skatt och redovisning. Ett annat önskemål var att visa det stora antal kontor som EY har runt om i hela Sverige samt de lokala kontaktpersoner som finns på varje ort. En lokal anknytning och personlig kontakt är ofta viktigt för småföretagare i valet av tjänsteleverantör.

Resultatet blev en modern och användarvänlig sajt där kunskapsbanken är i centrum, men där besökaren också får information om de olika tjänsteområdena samt lätt kan hitta sitt lokala kontor. 

Intresserad?

Vill du starta ett projekt?
Har du frågor eller vill ha mer information?

Populate

2018

Populate

Se case

BioGaia

2018

BioGaia

Se case