BioGaia

2021

BioGaia

BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag och världsledare på probiotika. Företaget har mer än 25 års erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och sälja probiotiska produkter och BioGaias produkter säljs idag i drygt 90 länder.

Tillsammans med BioGaia har vi tagit fram sajterna biogaia.se och biogaia.com och vi jobbar också med kontinuerlig digital utveckling av BioGaia.

En utmaning för BioGaia är att företaget använder sin sajt för kommunikation med flera olika målgrupper – konsumenter, hälso-och sjukvårdspersonal, investerare, media och partners. Ett mål med sajten är därför att ha fokus på konsumenten men samtidigt också en tydlig målgruppsindelning av innehållet på sajten.

Vi har också jobbat med SEO, sökmotorsoptimering, för att säkerställa att sajten är optimerad för att ranka högt vid organiskt sök på Google.

I kontakten med alla våra kunder är långsiktighet och löpande förvaltning alltid viktiga bitar och vi jobbar därför mycket med löpande uppdateringar och förbättringar även på BioGaias sajter.

Intresserad?

Vill du starta ett projekt?
Har du frågor eller vill ha mer information?

Allergan

2018

Allergan

Se case

EY

2018

EY

Se case