01

Allergan

2018

Allergan

Allergan är ett globalt läkemedelsföretag med verksamhet i över 100 länder. Ett av Allergans mest välkända läkemedel är Botox. De flesta av oss förknippar kanske Botox främst med skönhetsbehandlingar, men det är ett läkemedel med många olika användningsområden så som mot kronisk migrän. Vi fick i uppdrag att ta fram en ny sajt för personer som lider av just kronisk migrän.

02

EY

2018

EY

EY är globalt företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. EY ville ta fram en sajt för att marknadsföra EY Access - en digital redovisningstjänst som samlar bokföring, fakturor och kvitton på ett och samma ställe. Vårt uppdrag blev att ta fram idé, koncept och design och utveckla sajten Access.ey.se.

03

Populate

2018

Populate

Populate är en prisbelönt filmbyrå. Vi fick i uppdrag att utveckla en ny sajt åt Populate. Önskemålet var en sajt som förmedlar känslan av vem de är, vad de står för och vad Populate kan erbjuda sina kunder. Samtidigt ville Populate skapa en plats för att dela med sig kunskap om film som kommunikationskanal – en kunskapsbank.

04

Stockholms stad

Stadsarkivet är arkiv för Stockholms stad och Stockholms län. Occident har haft förmånen att tillsammans med Stockholms stad, Stadsarkivet och vår partner ArkivIT ta fram en webbplats som presenterar alla arkiverade webbplatser från Stockholms stad. Webbplatsarkivet innehåller idag cirka 200 webbplatser från i huvudsak år 2010 och framåt. 

05

Unga reumatiker

Unga Reumatiker är en ideell organisation som arbetar aktivt för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Vi fick chansen att utveckla en ny sajt åt Unga Reumatiker. Tillsammans ville vi skapa en modern sajt som gav medlemmar och andra besökare en positiv känsla av gemenskap och möjligheter.

06

BioGaia

2018

BioGaia

BioGaia är ett innovativt svenskt hälsoföretag och världsledare på probiotika. En utmaning för BioGaia är att företaget använder sin sajt för kommunikation med flera olika målgrupper – konsumenter, hälso-och sjukvårdspersonal, investerare, media och partners. Ett mål med sajten är därför att ha fokus på konsumenten men samtidigt också en tydlig målgruppsindelning av innehållet på sajten.

07

BMS

Bristol-Myers Squibb (BMS) är ett globalt biopharmaföretag. Vi har jobbat tillsammans med BMS i över 10 år med en lång rad olika projekt.  Ett av alla dessa projekt är patientsajten Eliquispatient där vi har tagit fram design, copy och utvecklat och skött löpande underhåll och vidareutveckling av den förhandsgodkända patientsajten.

08

EY

2018

EY

EY är ett världsledande globalt företag inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. Drivkraft riktar sig till små och medelstora företag. Tanken är att sajten ska vara en kunskapsbank för företagare med artiklar om ämnen som kan beröra företagares verksamhet, information om nya lagar, inspiration och tips.